«

»

feb 16

Låsesmed Amager – jeg kontaktede Låsesmed Nørrebro

I anledning af min lillesøsters fødselsdag var jeg hjemme og besøge mine forældre her i weekenden, og det var rigtig hyggeligt. Mine forældre bor på Amager, og da jeg selv bor på Nørrebro, var der naturligvis ikke særlig langt hjem til dem. De fortalte mig, at de havde haft besøg af Låsesmed Amager, og det gav mig den ide, at jeg måske også skulle kontakte Låsesmed Nørrebro for et besøg.

Grunden til at de havde haft besøg af Låsesmed Amager var, at de uheldigvis havde haft indbrud, mens de var ude og rejse her i julen. Det er jo det værst tænkelige, der kan ske, selvom de heldigvis kun havde fået stjålet nogle småting.

Jeg har tit været bekymret for, at det skulle ske for mig, især fordi jeg bor på Nørrebro, og jeg har faktisk længe gået og overvejet, om jeg skulle kontakte Låsesmed Nørrebro for et sikkerhedstjek.

Låsesmed Nørrebro ligger heldigvis lige rundt om hjørnet, og det ville jo være rigtig dumt ikke at benytte sig af, at han ligger så tæt på. Jeg kunne også godt tænke mig at høre, om han ved, hvor mange indbrud der ca. er på Nørrebro hver dag, for da han er en lokal låsesmed på Nørrebro.

Mine forældre troede blindt, at Amager var et sikkert sted at bo, og de havde derfor aldrig tænkt på at få Låsesmed Amager til at lave et sikkerhedstjek af deres bolig. Havde de kontaktet Låsesmed Amager i tide, havde de muligvis kunne have undgået dette indbrud.

Nå men deres nabo havde heldigvis været så flink at ringe til dem, mens de var på ferie, og fortælle, at de havde haft indbrud, og at Låsesmed Amager var blevet kontaktet. Låsesmed Amager skulle jo selvfølgelig sørge for, at de fik sat en ny og mere sikker lås i deres hoveddør.

Da vi havde fejret min søster, og det var blevet søndag, var det tid til at tage hjem, men jeg kunne ikke lade være med at spekulere på, om jeg skulle tage mig sammen og kontakte Låsesmed Nørrebro. Efter episoden med Låsesmed Amager besluttede jeg mig for, at det skulle jeg, og på vej hjem gik jeg lige ind forbi Låsesmed Nørrebro og lavede en aftale med ham om, at han skulle lave et sikkerhedstjek den efterfølgende dag.

Dagen efter kom Låsesmed Nørrebro og lavede sikkerhedstjekket, og han konkluderede, at jeg skulle skifte nogle låse ud for at gøre min bolig mere sikker. Det var så min historie om Låsesmed Nørrebro og Låsesmed Amager.

1 kommentar

  1. Mette R

    Jeg bor også på Nørrebro. Måske jeg også burde kontakte Nørrebro Låsesmed for et sikkerhedstjek. Min nabo har netop haft indbrud, og det er ubehageligt at tænke på, at det også kunne ske for mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>