«

»

jan 18

Forbrugslån – Et lille lån var nødvendigt, da jeg var i udlandet

De fleste mennesker har brug for at tage et lille lån på et tidspunkt i deres liv. Jeg er et af de mennesker. Jeg havde akut brug for et forbrugslån, da jeg var på ferie i udlandet og havde mistet alt med undtagelse af mit reservekreditkort. Det var mørke og angstfyldte tider, men jeg klarede mig igennem dem.

Jeg havde sparet op til min længe fortjente ferie. Jeg havde taget nattevagter og overarbejde, så jeg slap for at gå i banken og tage et lille lån til min rejse. Jeg ville helst spendere mine egne penge uden at skylde nogen noget. På daværende tidspunkt, vidste jeg ikke, at jeg ville komme til at tage et forbrugslån.

Der var rimelig mange fordele ved at tage et forbrugslån – det kunne jeg godt se. De var lette og hurtige, og jeg slap for at forklare min bank, hvad jeg skulle bruge det ”lille lån” til. Jeg skulle bare udfylde en ansøgningsform på nettet og fik svar samme dag. Men det sker først senere i min fortælling.

Jeg havde pakket min kuffert og var klar til at tage af sted til lufthavnen. Jeg havde billet, pas og penge med. Det er det vigtigste at huske, når man rejser til udlandet. Jeg tabte dog alt, da jeg ankom til rejsedestinationen. Jeg kunne godt bruge et lille lån. Et forbrugslån i hvert fald.

Jeg havde heldigvis mit reservekreditkort med i min inderlomme. Jeg blev nødt til at tage et lille lån, hvis jeg skulle nyde min ferie og have råd til at komme hjem til Danmark igen. Jeg fandt frem til en computer i den udenlandske lufthavn og ansøgte om et forbrugslån.

Jeg sad og ventede hele dagen på, at mit forbrugslån skulle gå igennem. Selvom jeg havde planlagt ikke at tage et lille lån, så ville skæbnen altså have, at jeg gjorde det alligevel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>