«

»

mar 13

Distræthed, møder, fest hos Charlotte og mode online

Jeg indrømmer gerne, at jeg godt kan være lidt distræt en gang imellem. Det er ikke så nemt for mig at overholde tidspunkter, og jeg er generelt bare lidt for optimistisk i forhold til, hvad jeg tror, jeg kan nå, og hvad jeg i virkeligheden kan nå. Muligheden for at shoppe mode online reddede mig, da jeg endnu engang havde fejlprioriteret min tid og bare måtte have en ny kjole til fest.

Min veninde Charlotte havde inviteret til fest. Jeg kendte Charlotte, da vi gik i klasse sammen i gymnasiet, og vi har ikke haft meget kontakt i de seneste år.
Jeg har altid set en lille smule op til hende. Hun havde altid det rigtige tøj, de rigtige kærester og så fik hun naturligvis også bare en rigtig flot studentereksamen. Charlotte er enormt sød, men jeg havde alligevel lidt behov for at bevise, at jeg altså også kunne finde ud af at tage smart tøj på, når hun nu inviterede mig til fest. Jeg havde derfor planlagt, at jeg skulle købe tøj om torsdagen, da jeg ikke havde tid fredag.

Da jeg kom ind på arbejde torsdag mindede min chef mig om, at der var det her møde, som jeg havde lovet at komme til. Jeg gik helt i panik og sad i lang tid og stirrede på min skærm. Jeg tastede ordene “online mode” ind i søgefeltet og vupti sprang en side frem, hvor jeg kunne købe mode online.

Jeg ved ikke, hvorfor jeg aldrig har benyttet mig af muligheden for at shoppe mode online før. Hurtigt havde jeg fundet præcis den kjole, som jeg ville have, og klikkede bestil på siden for online mode.

Da jeg kom hjem fra arbejde næste dag lå kjolen på posthuset og ventede på mig. Det var som at få en lille gave fra sig selv og jeg var så glad for, at jeg havde shoppet mode online.

Da jeg kom til festen i min nye kjole, lykkedes det faktisk at vække lidt opsigt. Charlotte og hendes veninder ville vide, hvor jeg havde købt den henne, og pludselig var det mig, der kunne lære dem lidt om online mode. Det lykkedes faktisk at konvertere det meste af flokken til at shoppe mode online. Vi er i hvert fald næsten alle sammen gået over til at købe vores modetøj på nettet. Det passer rigtig godt for mig, der har svært ved at finde tiden til tøjindkøb.

1 kommentar

  1. Line Therese

    Hehe, jeg shopper også kun mode online. Jeg kan slet ikke forstå, at jeg ikke er begyndt på det noget før.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>