«

»

apr 19

Resultatet af min søgen efter tryk på tøj: Mange t-shirts med tryk

Som de fleste andre kvinder elsker jeg mode, og jeg tager derfor jævnligt ud og shopper. Det er jo vigtigt, at klædeskabet passer til sæsonens mode, og for nyligt kom jeg derfor hjem med en masse t-shirts med tryk på efter en lang shoppetur med en god veninde. Tryk på tøj er altså bare uimodståeligt!

Det er højeste mode lige pt. at gå rundt med nogle fede t-shirts med tryk, og det kan sådan set være et hvilket som helst tryk, der er på. Reglen er bare, at det lige for tiden er et no-go at gå i helt almindelige t-shirts, og så skal man selvfølgelig have noget smart tryk på tøj.

Umiddelbart er det ikke særligt svært at finde noget tryk på tøj, men da det også skal se rigtigt godt ud og passe til det øvrige outfit, kan det godt tage lang tid at finde de helt perfekte t-shirts med tryk.

Det er desuden vigtigt, at t-shirten har den rigtige model, længe etc., for ellers kan det jo ligeledes ødelægge outfittet, så selvom det pågældende tryk på tøj er vigtigt, er der altså også andre ting, der er vigtige at tage højde for, når man køber t-shirts med tryk.

Det fandt min veninde og jeg i den grad ud af, da vi var ude og shoppe sammen forleden dag. Vi var begge på udkig efter nogle t-shirts med tryk, men hver gang vi fandt noget sejt tryk på tøjet, havde t-shirten ikke den rigtige form, farve eller andet.

Min veninde og jeg har det godt nok også med at være meget kræsne, når det kommer til tryk på tøj, men vi kom da alligevel hjem med en masse forskellige t-shirts med tryk. Det tog os så godt nok også en hel eftermiddag, men det er jo det, der skal til, når man gerne vil se godt ud og være med på moden.

3 kommentarer

  1. Trine Michaelsen

    Kan du fortælle mig, hvad det er for et tryk på tøj, der er meget populært lige pt.? Jeg synes, man ser det overalt lige for tiden.

  2. Nicoline

    Det var da heldigt, at du omsider fandt noget fedt tryk på tøj, for tøj med tryk ser virkelig fedt ud og er super moderne lige for tiden.

  3. Karina

    Jeg har en drøm om at lave mit eget tryk på tøj – er der nogen, der ved, om det kan lade sig gøre, og i så fald hvordan?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>