«

»

jun 06

Min kusine var heldig og vandt penge inde på sitet Bens Bingo

Det er næsten ikke til at tro på det, men min kusine har lige været så enormt heldig at vinde inde på Bens Bingo. Jeg har selv haft en bruger derinde i et stykke tid, og havde egentlig opgivet at vinde nogle penge. I stedet spiller jeg bare derinde for sjov, fordi det er en rigtig hyggelig hjemmeside, og det er god underholdning.

Det overraskede mig meget, at min kusine vandt penge derinde på Bens Bingo. Det var ganske vist ikke så mange, men det er selvfølgelig altid rart at vinde penge, især når man slet ikke havde regnet med at vinde noget som helst.

Det, at en person så tæt på mig har vundet på Bens Bingo, har da også gjort, at jeg har fået lidt mere lyst til at spille online bingo derinde, for det kunne jo være, at jeg også kunne være heldig at vinde nogle penge derfra.

Det er dog langt fra noget, jeg satser på, og som sagt, så spiller jeg stadig kun for sjov inde på Bens Bingo. Jeg tør nemlig ikke bruge for mange penge på at spille derinde, men det er trods alt rigtig god underholdning at spille bingo online, når man sidder og keder sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>