«

»

jul 05

Brystoperation – Hvad skal man overveje?

Når det kommer til en brystoperation, så er der en del forskellige muligheder samt grunde til at man gør det. Typisk er der tale om kvinder der ønsker større bryster eller mere kvindelige former (fx efter graviditet). Der er også nogen der får lavet en brystoperation, fordi de ønsker af give brysterne et løft eller få mere symmetri mellem dem. Uanset hvad grunden er, så bør man stærkt overveje hvorvidt det er den rette beslutning, da man trods alt begynder at ændrer på sit udseende. Man skal derfor først og fremmest kun gøre det, hvis man gør det af eget ønske – og ingen andres.

Vil man få det bedre af det?

Ofte vælger man at få en brystoperation, fordi man er usikker på sig selv og nærmere bestemt sin krop. Man bør derfor overveje, om hvorvidt større bryster f.eks., vil ændre på det. Hvis svaret er et sikkert ja, så er der gode argumenter for at gøre det. Hvis det er et nej eller er man i tvivl, så bør man nok ikke gøre det, da det i sidste en kan have den modsatte virkning af det ønskede. I sidste ende skal denne forandring styrke ens velbefindende samt kvindelighed.

Er det sikkert?

Man bør også konsultere sin plastikkirurg først og være sikker på man har al den information man bør have. Som så mange andre operationer, så er der nogle risici, som man bør være klar over. Det er ikke nødvendigvis livstruende konsekvenser der kan komme ud af en brystoperation, men der er en chance for at resultatet ikke bliver som ønsket. Heldigvis er det blevet forholdsvist sikker at foretage en brystoperation, da nye teknologier og bedre viden har fjernet en stor del af de mulige risici der har været engang. Det kræver dog at man er sund og rask – og så bør ens BMI helst ligge under 30.

Find den rette til at lave ens brystoperation

Når det kommer til at vælge et privathospital, som skal lave ens brystoperation, så er det vigtigt at man ikke bare vælger det første og det bedste. Man skal lave noget research først, som bl.a. kunne være at læse på de forskellige muligheders hjemmesider og læse deres kunders anmeldelser. Endnu bedre ville være, hvis man kendte en som har fået lavet en brystoperation, og så adspørge personen hvor hun har fået lavet sin brystoperation og hvordan hendes oplevelse var. At finde den rette, kan have stor betydning, da man selvfølelig skal vælge dem som kan give en de bedste og mest tilfredsstillende resultater.

Et af de privathospitaler som kan foretage en brystoperation i Danmark er Nygart. De har mange års erfaring med kosmetiske brystkirurgi – og de udfører ca. 1.000 BFO’er om året. De er beliggende i København, Lyngby og Århus. Er man interesseret, så tilbyder de en gratis forundersøgelse, således man kan få undersøgt muligheden og blive gjort opmærksom på de forskellige ting der hører til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>