«

»

jun 20

Derfor betaler jeg for rengøring i Århus

 I dag vil jeg gerne tage et emne op med jer læsere, som jeg faktisk flere gange har tænkt over.  Jeg er ikke den typiske “kvinde” i den forstand, at jeg ikke føler, at jeg bør udføre de tidligere obligatoriske “kvindeopgaver” såsom rengøring, madlavning og hvad der ellers kunne falde inden for denne kategori, tværtimod. Jeg er nok meget mere moderne på det punkt, og det skyldes hovedsageligt nok, at jeg er ekstremt doven, og når jeg endelig har fri, så har jeg altså bare ikke lyst til at bruge tid på at gøre rent eller lave mad, så derfor har jeg fået mig en lille hushjælper derhjemme, som primært står for rengøringen her i Århus.

Nu er dette jo som bekendt en meget feministisk blog, og jeg synes, at det er på tide, at vi én gang for alle får brudt op med de traditionelle kønsroller, som vi kender dem. Hvorfor ikke betale sig fra rengøring i Århus, hvis man alligevel ikke selv hverken har tid eller lyst? Jeg ved, at der er mange af jer derude, der ikke hyrer rengøringshjælp i Århus, fordi jeres mænd forventer, at I selv gør det, for det er jo jeres job som kvinde, men jeg vil gerne appellere til, at I siger fra og hyrer rengøringshjælp! Kontakt endelig min rengøringsassistent i Århus – hun er super dygtig, og jeg har indtil videre været fuldt ud tilfreds med hendes hjælp og ikke mindst rengøring. Mens hun gør rent, har jeg eksempelvis tid til at gå en tur i Århus med min kæreste eller læse mig en god bog. Det er skønt med al den “mig”-tid, jeg pludselig har fået!

 

rengøring århus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>