«

»

okt 15

Holde op med at ryge – få gode råd om hvordan du kan holde op med at ryge

Vil du gerne holde op med at ryge, men ved du ikke, hvordan du skal få startet processen? Hvis så, så få mere at vide her i dette informative indlæg om at holde op med at ryge.

At holde op med at ryge synes jeg på mange måder er ligesom alle andre dårlige vaner, vi skal af med. Om vi skal tvinge os selv til mere motion, holde nallerne fra søde sager eller holde op med at ryge – det kommer på de fleste områder ud på et. Rygning er selvfølgelig et ganske særligt afhængighedsforhold, men afhængigheden kan brydes, hvis du har en plan og en god vilje.

Hvad skal der til for at holde op med at ryge?
Det første skridt i at holde op med at ryge er, at du har besluttet dig for, at det er du, som du ønsker. Hvis ikke du er ´stærk i troen´, så er det ikke sandsynligt, at du vil lykkes med dit foretagende.

Hvis du dog allerede har taget denne beslutning, så er det tid til at begynde at lægge en plan. Igen, uden en plan for dit rygestop, så har du oddsene imod dig. Der findes her to forskellige slags rygestop: En kold tyrker og en gradvis nedtrapning.

Kold tyrker vs. gradvis nedtrapning
En kold tyrker er, hvor du vil holde op med at ryge fra den ene dag til den anden. Denne metode er dog svær at implementere, da din krop – og dit sind – ikke får tid til at vænne sig til livet uden smøgerne.

Alternativet er at tage en gradvis nedtrapning, hvor du i små skridt mindsker dit daglige forbrug af cigaretter samtidig med, at du eventuelt supplerer op med nikotintyggegummi. Denne metode har større chance for succes, i og med at både din krop og dit sind kan følge med i hvad du laver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>