«

»

dec 19

HTC cover – invester i et HTC cover for bedre beskyttelse af din nye HTC smartphone

Har du været ude og købe den nye HTC så husk også et nyt HTC cover. Et HTC cover ser både smart og cool ud og giver din HTC en god beskyttelse mod en hård hverdag i din lomme.

HTC er lige nu toppen af poppen indenfor smartphones med et prisskilt, som lyder på adskillige tusinde kroner. Er du således den heldige ejer af en ny HTC, så synes jeg også, at du gør klogt i at investere i et HTC cover.

Et HTC cover beskytter ikke bare din dyrt indkøbte smartphone mod stød, slag, vand, ridser og fugt, men ser også flot og cool ud, når du viser din HTC frem foran vennerne.

Hvad koster et HTC cover?
I modsætning til selve telefonen, så er et HTC cover sædvanligvis ganske billigt. Således kan du købe et billigt HTC cover af enten silikone eller hård plastik hos en bred vifte af online forhandlere af smartphone covers.

1 kommentar

  1. Marina

    Hej 🙂

    Jeg har længe været på udkig efter et fedt cover til min HTC, men det har ikke helt lykkedes for mig, så jeg siger tusinde tak for linket! Det vil jeg helt sikkert tjekke ud senere i dag.

    Man burde næsten tage det med i overvejelserne, når man køber tlf næste gang, for der er fx langt flere fede covers til iphone end til HTC – det er i hvert fald, hvad jeg har oplevet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>