«

»

jul 10

Hvad er cellulite? Og hvordan kommer jeg af med det?

Cellulite, også populært set kaldet appelsinhud, rammer både mænd og kvinder. Men der findes faktisk flere ting, du selv kan gøre for at komme problemet til livs. Læs med her og få gode tips til hvordan du selv klarer problemet uden, at du behøver investere i kostelige cremer og lotion.

Selvom du ikke er sladderfotografens yndlingsoffer, når du ligger på stranden, er det alligevel dejligt med lækker og blød hud. Mange danskere lider desværre af cellulite, og det fraholder mange for at tage på stranden eller vise hud i det offentlige. Men der er faktisk flere ting, du selv kan gøre for at få bedre hud.

 

Gode træningsrutiner

Jo oftere du bruger din muskulatur, jo strammere bliver huden. Gode øvelser som lunges eller squads er rigtig gode imod cullulite på balderne. Hvis du ikke er glad for styrkeøvelser, kan noget så simpelt som en løbetur gøre underværker. Det handler om at holde kroppen aktiv for at modvirke fremkomsten af cellulite. Og så medbringer en løbetur også en masse positive bi-effekter i form af bedre blodomløb og raskere organer.

 

Sunde kostvaner

Hvis man i store træk undgår fedt og indtager en masse fibre, modvirker man fremkomsten af cellulite. Helt generelt skal man følge kostrådene, for at minimere risikoen for appelsinhud.

 

LPG Lipomassage

Hvis du ikke har lyst til at skifte chokoladen ud med en myslibar eller har en knæskade, der holder dig fra at dyrke motion, kan en LPG Lipomassage være den rette behandling for dig, der gerne vil af med appelsinhuden. Gennem en øget blodcirkulation og fedtforbrænding kan processen effektivt og smertefrit fjerne uønsket cellulite. Hos Clever Skincare tilbyder de den nyeste behandling inden for cellulite, og på deres hjemmeside kan du læse mere om deres behandlinger. Læs mere om Clever Skincare og deres cellulite behandling her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>