«

»

maj 02

Jeg bruger: Youngblood mineral foundation

Jeg skrev forleden dag om fedtsugningens pris, og i den anledning kunne jeg godt tænke mig at skrive lidt om makeup i dag. Lige for tiden er jeg meget optaget af skønhed, hvad det ellers vil sige, og nu hvor jeg har fået så mange gode råd fra jer læsere, synes jeg, at det er på tide at give lidt igen, så derfor vil jeg fortælle jer om min nye youngblood mineral foundation.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg altid har holdt ufatteligt meget af makeup, og jeg ved egentlig ikke helt hvorfor, men det har nok meget at gøre med mit selvværd og ide om skønhedsidealet. Når det så er sagt, er jeg i løbet af de seneste par år begyndt at bruge mineral makeup, da jeg har bemærket, at det er langt sundere for huden, og derfor bruger jeg også denne youngblood mineral foundation i ansigtet.

Youngblood er for mig indbegrebet af sund makeup og naturkosmetik, og når det endelig skal være, hvorfor så ikke vælge en youngblood mineral foundation, som giver mineraler til huden, og som ikke tilstopper porerne frem for en klistret foundation, der er fyldt med en masse stoffer, der absolut intet godtyoungblood mineral foundation gør for huden. Det er i hvert fald min holdning til det – eller det er det i hvert fald blevet, siden jeg brugte youngbloods anerkendte mineral foundation første gang for nogle år siden.

Det der tidligere har holdt mig tilbage fra at købe naturkosmetik har været, at jeg har syntes, at det har været for dyrt, men nu har jeg fundet en webshop, der forhandler min foretrukne youngblood mineral foundation og meget andet lækkert youngblood makeup til overkommelige priser. Faktisk kan man spare omkring 100 kr. på mange produkter, og det er jo ikke så lidt endda.

1 ping

  1. Makeup: Kend din Youngblood Mineral Foundation | Stormesteren

    […] blogger skrev for nyligt et blogindlæg om hendes yndlingsmakeup, som var en Youngblood mineral foundation. Det skulle være en rigtig god […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>