«

»

feb 12

I går aftes: Besøg af Låsesmed Frederiksberg

Jeg har ikke fortalt jer, at jeg for nyligt flyttede sammen med en veninde, vel? Ellers ved I det nu. Vi er flyttet til Frederiksberg, hvor vi som sagt deler en lejlighed, og jeg synes virkelig, at det er skønt. Jeg kan virkelig godt lide tanken om, at jeg bor alene, uden forældre, men at jeg samtidig bor sammen med en veninde, så jeg aldrig er helt alene. Ellers tror jeg godt, at det kan blive lidt kedeligt i længden. Nå, men det jeg egentlig ville fortælle jer var, at min veninde og jeg for første gang måtte ringe efter den lokale låsesmed på Frederiksberg.

I går aftes omkring kl. 22 fik min veninde en ekstrem lyst til chokolade, og hun ville gerne have mig med ned i kiosken for at købe det. Fint nok, jeg tog med, selvom jeg egentlig ikke havde lyst, men der var ikke så meget at gøre.

Da vi kom hen til kiosken gik det op for os, at INGEN af os havde taget nøglerne til lejligheden med, så vi måtte ringe til låsesmeden på Frederiksberg. Jeg var virkelig træt og skulle tidligt op i morges for at komme på arbejde, det sneede, og det var virkelig koldt. Endelig dukkede låsesmeden op, og det tog ham bogstavelig talt ikke mere end et minut at låse os ind i lejligheden.

Nu håber jeg virkelig ikke, at jeg nogensinde får brug for en låsesmed på Frederiksberg igen, men hvis jeg gør, så vil jeg nok ringe til ham igen, men lad os krydse fingre for, at jeg ikke havner i sådan en situation igen. Én ting er i hvert fald helt sikkert; jeg går aldrig mere med min veninde i kiosken, når hun vil have chokolade kl. 22 om aftenen.
låsesmed frederiksberg

1 kommentar

  1. Marina

    Det lyder da som lidt af en udtur. Ikke ligefrem det, man regner med, når man går i kiosken efter chokolade, men måske er det de højere magters straf for at spise chokolade?

    Bortset fra det, så var I jo heldige, at låsesmeden ikke lod jer vente alt for længe, for ellers kunne I da hurtigt have ravet en forkølelse til jer. Jeg benytter mig altid af Københavns Låsesmed, når jeg låser mig ude, hvilket dog heldigvis ikke sker ret tit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>