«

»

sep 18

Hvordan er dit forhold til den lokale låsesmed?

Kender I det, når man er så klodset og glemsom, at man konstant glemmer sine nøgler og låser sig ude? Det er efterhånden blevet en del af min hverdag at ringe til den lokale låsesmed og høre, om han ikke kan være sød og låse mig ind i min bolig, fordi jeg selv har været så glemsom, at jeg har glemt mine nøgler inde på køkkenbordet.

Jeg synes efterhånden, at det er begyndt at blive en lille smule pinligt, men heldigvis er den lokale låsesmed rigtig flink, og han har sikkert ikke noget imod at tjene nogle penge på mig og min glemsomhed. Hvis noget ikke er godt for det ene, er det som regel godt for noget andet, som man plejer at sige, og det kan der jo nok være noget om.

Jeg har i øvrigt fundet ud af, at man kan få et gratis sikkerhedstjek af sin bolig, og det kunne jeg faktisk godt bruge, for min nabo har lige haft indbrud, og det gør mig ærlig talt lidt utryg, især fordi jeg selv smider mine nøgler rundt alle mulige steder. Det er nemlig sket et par gange, at jeg simpelthen har tabt mine nøgler et eller andet sted og ikke har været i stand til at finde dem igen. Så ligger de jo bare der, kan man sige, og så må jeg jo ringe efter låsesmeden.

Bortset fra det kunne jeg godt tænke mig at høre, hvilken låsesmed I læsere bruger, når I har været klodset og låst jer ude. Jeg håber i hvert fald ikke, at det kun sker for mig, men det kunne være ret sjovt at høre fra jer andre og eventuelt også høre om, hvordan lige netop du bliver ved med at glemme dine nøgler. Jeg kan i hvert fald varmt anbefale min låsesmed, men hvad synes du om din?

3 kommentarer

  1. Bettina Niller

    Det lyder da som om, du har et rimelig godt forhold til din låsesmed. Jeg har ikke rigtigt noget forhold til min, da jeg heldigvis aldrig har haft brug for ham 🙂

  2. Carina Rasmussen

    Jeg ville ønske, at det var mig, der havde sådan et forhold til min låsesmed, men jeg aner faktisk ikke, hvem der er min lokale låsesmed. Det må betyde, at jeg sjældent låser mig ude og har brug for låseteknisk hjælp.

  3. Marina Sørensen

    Jeg bruger også en låsesmed i København, men jeg kan desværre ikke lige huske, hvad han hedder. Det er heldigvis ved at være et stykke tid siden, jeg sidst havde besøg af ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>