«

»

jan 19

Min nye kæreste er elektriker døgnvagt, og jeg er vild med ham ♥

Jeg har fået mig en ny kæreste, jeg er så vild med ham. Vi mødtes til en fest med fælles bekendte, og vi har været sammen i 8 måneder nu. Han er alt, jeg drømte om at få alle de år, jeg var single – og det var mange. Så jeg er villig til at se igennem fingre med meget. Også at han arbejder som elektriker døgnvagt.

Han kan sove hjemme og sådan noget, men så har han tilkaldevagt. Det vil sige, at hvis ikke han bliver kaldt ind som elektriker døgnvagt, så har han fri.

Så det er jo fint nok, og hans firma er flinke til at give ham fri aftener, hvor han så ikke skal ind som elektriker døgnvagt, så er der en anden, der har tjansen, og min kæreste har måske en almindelig dagvagt.

Og det er faktisk ret smart, at han arbejder som elektriker døgnvagt. For så er han ofte hjemme om dagen, efter han har haft en nattevagt, og så kan han købe ind og sådan noget, så jeg slipper for det, når jeg kommer sent hjem. Vi bor slet ikke sammen endnu, men han bor uden for byen og arbejder tæt på, hvor jeg bor, så han er her hele tiden alligevel. Det er nok kun et spørgsmål om tid, før vi flytter sammen. Krydser fingre i hvert fald!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>