»

maj 10

Nye gardiner i det gamle sommerhus

Min mand og jeg har arvet et gammelt sommerhus i Rørvig efter hans forældres død, og efter mange år hvor huset har stået ubrugt, trængte det til en ordentlig omgang. Noget der nemt kunne pifte det hele lidt op, var at udskifte de gamle, beskidte, misfarvede gardiner.

Nu er det jo mest mig der går op i indretning af sommerhuset, så mens min mand og børnene var i fuld gang med at male, tog jeg ud for at købe nye, sommerhus-agtige gardiner. Jeg fandt hurtigt de sødeste blå og hvidternede, gulvlange gardiner og et par søde broderede køkken gardiner.

Så tog jeg tilbage til sommerhuset og hjalp med at male det hele færdigt, så de nye gardiner hurtigt kunne blive hængt op og alt kunne se nydeligt ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>