«

»

sep 06

Det er vigtigt med en realistisk tidsplan, når man køber nyt tag

Noget af det folk oftest glemmer, når de skal have lagt nyt tag, er, om tidsplanen er realistisk. Firmaerne bag er typisk super optimister, når det kommer til at lave en tidsplan. Enten det, eller også er de klar over, at det er på tidsplanen, de kan og skal konkurrere. De fleste firmaer får deres materialer fra samme sted, nemlig et stort engroslager i midten af Danmark, og betaler derfor det samme for varerne. Lønnen til håndværkerne er også en fast størrelse efterhånden, og selvom nogle håndværkere er lidt dygtigere og hurtigere til at lægge et nyt tag end andre, så er det ikke den store forskel i den sidste ende.

En undersøgelse har vist, at det hurtigste firma gennemsnitligt leverer et nyt tag circa otte procent hurtigere end det langsommeste, og selvom det kan mærkes på bundlinjen, er det ikke alverden. Til gengæld er der stor forskel på, hvad firmaerne lover, når det kommer til tidsplanen. Der er desværre nogle firmaer, der slet og ret lyver blot for at få ordren i hus. Selvom de i den sidste ende egentligt leverer et nyt tag på samme tid, og til samme pris, som deres konkurrenter, er det en ufin marketingsmetode, som i sidste ende skader branchens pålidelighed.

Derfor er forbrugerstyrelsen ved at kigge branchen godt efter i sømmene. De udtaler, at det er vigtigt, at firmaerne ikke lyver om leveringstider med mere og anbefaler stærkt en øget detaljegrad i kontrakterne for kundernes skyld. Ting som tidsplan og straf ved udeblivelse skal fremgå klart i kontrakten, således firmarne bag ikke slipper billigt fra at fordreje sandheden, når det kommer til leveringstiden af et nyt tag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>