«

»

aug 18

Plissegardiner

Min mand og jeg har lige købt nyt hus, og det har bare de flotteste store panorama vinduer, og heldigvis havde de tidligere ejere installeret plissegardiner, der bare er helt vildt flotte og giver et rigtig godt lys, også selvom de er trukket for.

Jeg har altid ønsket mig et hus, med store vinduer og plissegardiner, så det var helt klart også en af grundene til, at jeg faldt for dette hus som jeg gjorde. Min mand syntes, at det var lidt fjollet at købe huset udelukkende pga. vinduer og plissegardiner, men jeg fik overtalt ham alligevel.

Nu er vi flyttet ind i vores nye hus, og jeg nyder synet af mine plissegardiner hver eneste dag, og jeg kunne ikke være lykkeligere. Min man nyder også, at jeg er så glad, for jeg er bare i godt humør hele tiden, og det er han glad for.

Jeg har allerede haft alle mine veninder på besøg, så jeg kunne vise mit nye hus og plissegardinerne frem, for jeg er virkelig stolt af, at vi har købt vores eget drømmehus. Og jeg tror også, at mine veninder er en lille smule misundelige, selvom de selvfølgelig giver udtryk for, at de er glade på vores vegne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>