«

»

feb 22

Prisen på rengøringsmidler engros er under pres fra netbutikkerne

Det kan snart ikke betale sig at købe sine rengøringsmidler engros ude hos grossisterne. Enten kan de ikke, eller også vil de ikke konkurrere på prisen. For der er en masse netbutikker, som rykker lige nu og de har nogen priser, som alle de andre leverandører af rengøringsprodukter ikke kan matche. De skal ud og tænke helt nyt i forhold til salg af deres produkter, eller også må de ganske enkelt bare sænke prisen. De bliver i hvert fald nødt til at gøre en eller anden ting.

Vi er mange små rengøringsfirmaer, som følger udviklingen, for vi vil selvfølgelig gerne have nogen bedre priser, men vi vil også gerne bibeholde de gode relationer, som vi har til vores nuværende leverandører af rengøringsmidler engros. Men gode relationer kan ikke stå alene i et marked med stor konkurrence. For det er jo ikke vores leverandører af rengøringsmidler engros som giver os kunderne, dem skal vi selv ud og finde. Vi kan også mærke, at kunderne er blevet meget mere aggressive i forhold til kontraktforhandlinger. Især når der skal snakkes økonomi er de meget strenge at forhandle med.

Men det er klart. Hvis der er rengøringsfirmaer, som kan gå ud og spare millionbeløb på indkøb af rengøringsmidler en gros, så vil dette også afspejle sig i den pris de kan give på rengøringsopgaver. Det er alle os, som tøver med at skifte vores leverandører ud, som kommer til at stå med Sorteper i den sidste ende. Derfor er det også nu vi skal til at handle. Jo længere vi venter, jo større bliver risikoen for vores forretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>