«

»

feb 09

Jeg så nogle billige rengøringsartikler sidst jeg var på messe

Forleden var jeg til en messe for rengøringsbranchen og jeg lagde mærke til, at der virkelig er nogle der er begyndt at røre på sig i forhold til online salg af rengøringsartikler engros. Når jeg snakker med mine kolleger i rengøringsbranchen, hører jeg også, at netbutikkerne er begyndt at udfordre de store grossister på prisen og det er jo meget interessant for os der sidder som indkøbere.

I mit firma har vi et rigtigt godt samarbejde med den grossist som leverer rengøringsartikler til os. Han har altid været pålidelig og leverancerne er altid kommet til tiden. Derfor ville det også være svært at opsige samarbejdet med sådan et firma, for hvad får man i stedet for. Jeg er i hvert fald tryg ved, at der også er en person man kan ringe til, hvis man har en hasteordre, eller andre spørgsmål til produkterne. Jeg snakker tit med vores leverandør og den personlige kontakt vil jeg nødigt give afkald på.

På den anden side vil jeg dog heller ikke betale næsten det dobbelte for vores rengøringsartikler, på grund af den personlige kontakt. Desuden har jeg kigget lidt på de sider der sælger rengøringsartikler online, og det har altså også et telefonummer og en kundeserviceafdeling man kan ringe til, så jeg kan ikke se den store forskel. Jeg vil i hvert fald ikke blive hos vores nuværende leverandør udelukkende fordi jeg synes han er flink. Han må melde sig ind i kampen omkring priserne, ellers tror jeg nok at jeg vil prøve at købe rengøringsartikler online. Det ville være skønt hvis der var nogle derude der ville dele nogle af de erfaringer de har gjort sig med de nye leverandører.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>