«

»

jul 04

Skolerengøring – skaber gode forhold til eleverne

Alle skoler har brug for skolerengøring, om det så er i fællesarealerne, toiletterne eller klasseværelserne. Når der er så mange mennesker der går frem og tilbage i en bygning, som der er på en skole, så er det klart at der bliver beskidt. Derfor er det vigtigt at man har en partner, som sikrer at miljøet på skolen er behageligt ved at foretage en jævnlig skolerengøring. Med et sort antal mennesker på de samme områder, så bliver der hurtigt beskidt, hvilket kan gøre det til et ubehageligt sted at være, hvis man ikke gøre noget ved det.

Det er et faktum, at det er behageliger at være i et rent miljø, hvilket også gælder skoler. Det er lidt ligesom hvis det roder hjemme hos en selv, så skaber det et kaos, som har en negativ effekt på en selv.

Man forventer altid en ren skole

En ordentlig skolerengøring kræver at man kommer jævnligt, da snavset hober sig op hurtigere end man forestiller sig. Man skal kunne dække et stort areal og selvfølelig gøre det på skæve tider af døgnet, da det ikke kan blive gjort imens eleverne er til stede.

Er hygiejnen på skolen ikke i orden, så kan man også være sikker på at der er nogle elevers forældre, som vil komme med klager. Dette er selvfølelig forståeligt, da de af gode grunde går op i deres børns helbred og velfærd. Det er derfor vigtigt at man finder nogle, som ved præcis hvordan en skolerengøring bliver gjort bedst, således man får mest for sine penge – og ikke får problemer med syge børn og derfor sure forældre.

Kræver noget ekstra

Eftersom det er børn der fylder mest på en skole, så er smittefaren også større. Grunden er, at de ikke på samme måde tager højde for eventuelle risici for at smitte hinanden, som voksne typisk vil gøre. Derudover spreder bakterier sig lettere mellem børn, som også sætter sig på inventaret af skolen. Det kan derfor hurtigt skabe et urent klima, som gør at både børn og voksne på skolen kan blive udsat. Derfor er skolerengøring vigtigt, da det kan reducere sygedage og brugen af vikarer – og selvfølelig også gøre lærer og elever gladere.

En virksomhed til skolerengøring.

Hos Renice har de mange års erfaring med flere typer rengøringsopgaver – heriblandt skolerengøring. De sørger for at oplære og træne deres ansatte, så de har de optimale redskaber til at yde en god service og levere et tilfredsstillende resultat hver gang. På deres hjemmeside kan man læse mere om deres tilbud på skolerengøring, hvor man os finder deres kontaktoplysninger. Er man interesseret, så laver de gerne uforpligtende tilbud.

Udover skolerengøring, så tilbyder de også rengøring til kontorer, institutioner, produktion og lager. Derudover tilbyder de tæpperensning, trappevask og vinduespolering. Har man ikke brug for erhvervsrengøring, men har en privat opgave der skal klares, så kan de også hjælpe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>