«

»

sep 04

Tandlægevagt Lille Kirkestræde 3, København

Står du med et akut brug for en tandlægevagt, kan du trygt ringe til Tandlægecenter Højbro Plads. De har åbent 24/7, og deres erfarne tandlæger og klinikassistenter sørger for, at du får den behandling, du har brug for. Klinikken har 6 tandlæger og 3 klinikassistenter tilknyttet, og de sikre sig, at alle dine tandbehov bliver opfyldt.

Tandlægevagt til alle typer behandlinger

Tandlægecenter Højbro Plads har i mange år haft en tandlægevagt klar til alle de uheldige danskere, der har brug for hjælp på alle tidspunkter af døgnet. Tandlægecenter Højbro Plads tilbyder følgende behandlinger:

  • Proteser
  • Kroner og broer
  • Rodbehandling
  • Implantat
  • Visdomstænder
  • Tandlægeskræk

 

Én af de mest almindelige henvendelser, Tandlægevagten hos Tandlægecenter Højbro Plads får, er pludselig opstået skader på tænder eller i mundvig. Ofte kan tandlægevagten klare opgaven med det samme, men en gang imellem er behandlingen så stor, at der skal bestilles en tid.

Manglende opkald til tandlægevagten kan blive dyrt

Hver dag bliver tandlægevagten ringet op af danskere, der har akut brug for hjælp. Det kan enten være, at de har knækket en tand, eller at de føler en smerte, der er opstået pludselig. Man skal heller ikke være bleg for at ring til Tandlægecenter Højbro Plads’ tandlægevagt. Hvis smerter eller andre former for ubehag i munden går ubehandlet hen, kan det det i sidste ende koste langt mere, end hvis man havde ringet til tandlægevagten i første omgang.

 

Hvad skal du gøre?

Hvis dine tænder er kommet til at skade, eller du har en pludselig smerte i mundvigen, skal du ringe til Tandlægecenter Højbro Plads’ tandlægevagt på 31 31 13 06. Du kan også besøge hjemmesiden her og læse mere om klinikken, og hvad de tilbyder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>